Welke zekerheden heb je met het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk?

ZEKER van extra Garantie

In de regel zijn daglichtproducten zoals dakvenster gecontroleerd op kwaliteit en ontvangt u van de fabrikant garantie op het product mits het product volgens de richtlijnen en met alle benodigdheden is gemonteerd, anders vervalt alsnog deze garantie. Middels de speciale ‘oplevering applicatie’ wordt vastgesteld dat het product én de montage voldoen aan het Bouwbesluit. Hierdoor behoud de opdrachtgever de garantie op het daglichtproduct en ontvangt tevens 10 jaar garantie op de montage.


ZEKER van de juiste Verzekeringen en Diploma`s

Vakmensen welke via het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk daglichtproducten monter en hebben allemaal minimaal een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en zijn montage partners van een fabrikant of hebben minimaal 3 jaar ervaring in het monteren van daglichtproducten. Uiteraard hebben zij ook een relevante KvK inschrijving. Hier wordt jaarlijks op getoetst.


ZEKER van Gecertificeerde montage

Alle monteurs worden getraind en geëxamineerd door SKH, een bekend certificeringsinstituut in de bouw. Deze persoonscertificatie is 2 jaar geldig. Na deze 2 jaar dient deze opnieuw te worden behaald. Een Dakvenstermeesters Montage Keurmerk certificaat wordt alleen afgegeven op de montage van daglichtproducten en dakkapellen wanneer het volgens de voorschriften en regelgeving gemonteerd is en is gebaseerd op de SKH beoordelingsgrondslag BGS – 009. Om de borging van de hoge kwaliteitseisen te kunnen garanderen worden certificaathouders ook gecontroleerd door inspecteurs van het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk.


ZEKER van een onafhankelijke Geschillencommissie

Is er onverhoopt toch een geschil tussen de opdrachtgever en een monteur (certificaathouder) en komen deze er samen niet uit dan zal het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk hierin als bemiddelaar optreden. Mocht dit ook niet het gewenste resultaat hebben dan kan er gebruik worden gemaakt van de onafhankelijke geschillencommissie van SKH.


ZEKER van Waarborgfonds en Nakomingsgarantie

Het Waarborgfonds van het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk biedt zekerheid voor particuliere opdrachtgevers. Volgens het Waarborgfonds van het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk mag uw aanbetaling maximaal 15% zijn bij opdrachtverlening. Mocht de certificaathouder zijn verplichtingen niet kunnen nakomen, dan garandeert het Waarborgfonds dat de opdracht voor de resterende betaling wordt overgenomen door een andere Dakvenstermeesters Montage Keurmerk certificaathouder.

VELUX Dakvenstermeesters
Bereken je GRATIS Offerte
met onze online VELUX configurator

Veelgestelde vragen

Hulp nodig bij het configureren? Bel gratis 0800 80 888  of  Live Chat

Deel deze pagina op

Inhoud wordt geladen...